Bubnová šklbačka hydiny na prepelice, sliepka ZM 400
Kód: ZI-GRM400Podrobný popis
Bubnová šklbačka hydiny na prepelice, sliepka ZM 400
Bubnová šklbačka určená na šklbanie prepelíc, holubov, kurčiat a sliepok. Kapacita max. 5 kg, oplachovacia hadica pre odplavovanie peria, motor s výkonom 550 W , rýchlosť 300 ot./min, 114 šklbacích prstov , jednoduché a rýchle čistenie vďaka rozoberateľnému bubnu, gumové kolesá , výška bubna 350 mm x Ø bubna 400 mm otvoru bubna 285 mm, rozmery šklbačky: 702 x 509 x 778 mm
Š kubačka obsahuje oplachovaciu hadicu pod horným okrajom. Obsluha šklbačky sa tak stáva ešte jednoduchšou a Vy nemusíte počas šklbania stáť pri šklbačke a oplachovať perie. Oplachovanie počas šklbania nielenže zbaví šklbanú hydinu nečistôt, ale tiež zefektívňuje celé šklbanie, predchádza sa potrhaniu kože a mokré perie sa lepšie ošklbe. Jednoducho zapojíte hadicu na ventil šklbačky, pustíte vodu a môžete šklbať.
Šklbačka z nerezu!
Škubačka je vyrobená z potravinárskej nerezovej ocele. Nerez svojimi vlastnosťami zabraňuje rastu nechcených baktérií, zamedzuje usadzovaniu nečistôt a ľahko sa čistí a dezinfikuje. V spodnej časti šklbačky sa nachádza praktický odtokový výpust, ktorý odvádza vodu a nečistoty z bubna šklbačky a vy ich jednoducho zachytíte do akejkoľvek zbernej nádoby.
Jednoduchá údržba a čítanie!
Bubnová šklbačka ZM je praktické zariadenie, ktoré sa ľahko rozkladá na účely čistenia alebo uskladnenia mimo sezónu. Stačí povoliť klipsy a odňať bubon šklbačky, ktorý je možné jednoducho dezinfikovať vhodnými prípravkami. Konštrukcia šklbačky bola navrhnutá s dôrazom na jednoduché rozobranie a údržbu. Vďaka kvalitnej potravinárskej nerezovej ocele, z ktorej je šklbačka vyrobená, je zaistená vysoká hygiena, pretože povrch predchádza množeniu baktérií.
Parametre šklbačky:
- Materiál: Nerezová oceľ.
- Rozmer: 46 x 46 x 45 cm.
- Hmotnosť: 24 kg.
- Napätie: 230V/50Hz.
- Doba šklbania: 15 sekúnd.
- Množstvo šklbacích prstov: 114 ks.
- Maximálna hmotnosť hydiny: 5 kg .
- Záruka: Dva roky.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.